Jdi na obsah Jdi na menu

Vampýrská akademie 3/Stínem políbená

21. 3. 2013

Rose dostala své první dvě molnijské značky (tetování, které se dostává za zabití Strigoje), na které se kdysi ohromě těšila. Teď jí ale vůbec netěší. Neustále si vyčítá Masonovu smrt. Dokonce si začíná připadat jako blázen, když se jí začne zjevovat jeho duch se smutným výrazem ve tváři.

Na akademii se přistěhoval i Adrian Ivaškov, kterého Rose s Lissou poznali na horském středisku. Adrian taktéž dokáže ovládat Éter a na akademii je proto, aby s Lissou pracovali na možnosti jeho využití. Musejí se ale vypořádávat s nepříjemnými vedlejšími účinky - labilitou způsobenou Éterem. Lissa stále musí brát antidepresiva, která jí od používání magie odříznou. Adrian se s tím vypořádává alkoholem a cigaretami. Po čase ale Lissa vysazuje léky a snaží se naučit se se vším vypořádat. Přijdou na to, že Rose dokáže temnotu z ní skrz pouto vtahovat do sebe.

Rose a Dimitrij se snaží své city dál popírat, ale po záchvatu Rose, kdy přijala temnotu od Lissy už nedokáží vzdorovat svým citům a dohodnou se, že po ukončení akademie požádá Dimitrij o jiné přidělení, aby mohli být spolu. V tom se ale Rose zjevuje Mason se slovy: ,,Oni... přicházejí" - Strigojové napadli školu. Dokáže Rose všechny včas varovat? A dokáže ochránit dva lidi, na kterých jí nejvíc záleží?Ne,z Dimitrije se stává strigoj(proti své vůli).

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář