Jdi na obsah Jdi na menu

Vampýrská akademie 4/Krvavý slib

21. 3. 2013

Z Dimitrije se stal Strigoj a Rose ví, co musí udělat. Najít ho a osvobodit = zabít. Odchází tedy ze školy a vydává se na Sibiř, do rodného Dimitrijova města - Baji. S tím jí pomáhá alchymistka Sydney. Rose přichází na jednu užitečnou věc... díky tomu, že je stínem políbená, dokáže vycítit Strigoje.

Ve škole odstupuje současná ředitelka Kirová a nastupuje na její místo ředitel Lazar. S sebou si také přivedl své děti Reeda a Avery. Avery a Lissa se stávají kamarádkami a Avery dokonce začne chodit s Adrianem. Jenže Lissa se začíná propadat do temnoty a Rose je daleko...

Poté, co se dostane do rodiny Belikových, jim musí Rose oznámit zprávu o Dimitrijově smrti. Setkává se zde i s manželi Oksanou a Markem. Oksana taktéž dokáže používat Éter a Mark je jejím "stínem políbený". Varuje Rose před spojení s duchy. Rose se setkává s tajemným Morojem Abem Mazurem tzv. Zmeji, který si přeje, aby z Baji co nejdřív odešla. Rose nakonec odchází s partičkou dhampýrů, kteří na vlastní pěst jezdí na lov Strigojů. Díky tomu nachází Dimitrije. Dokáže opravdu Dimitrije zabít jak sama sobě slíbila a také včas zachránit Lissu?Ne,nedokáže ho zabít,ale Lissu samozřejmě ochrání..

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář