Jdi na obsah Jdi na menu

Vampýrská akademie 5/Spoutáni magií

21. 3. 2013

Rose úspěšně odmaturovala jako nejlepší z ročníku a vydává se s Lissou na královský dvůr. Začíná chodit s Adrianem a také začíná spřádat plán jak zachránit Dimitrije. Při svých cestách po Sibiři se od Oleny dozví, že údajně někdo dokázal proměnit Strigoje zpět. Tím někdo je Robert Doru - nevlastní bratr Viktora Daškova, který nyní sedí v nejpřísněji střeženém vězení a odmítá spolupracovat. Jedinou šancí je ho odtamtud dostat... Rose se proto s Lissou a s Eddiem opět vydává na cesty...

Lissa si získává obdiv ostatních královských a usmiřuje se i s Christianem. Ale nemůže se stát členkou rady, protože je jediná členka rodu Dragomirů. Rose se ale dovídá, že její otec měl nemanželské dítě. Podaří se Rose vypátrat pravdu?

Dimitrij je odhodlaný Rose zabít. Neustále ji sleduje a nakonec se k ní dostává skrz Lissu a Christiana. Jenže Lissa přivede Dimitrijovu duši a z něj se tak opět stává dhampýr. Rose je šťastná a myslí si, že zas bude vše jako dřív. Opak je pravdou. Dimitrij s ní odmítá mluvit a nechce jí už nikdy vidět.

Vše se mění v okamžiku, kdy Rose zatknout za vraždu královny... a jediný možný trest je poprava.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář